Pályázat

  • a kedvezményezett neve Páli Lakatos Kft.
  • a projekt címe, A rozsdamentes csőkorlát gyártás elindítása a Páli Lakatos Kft.-nél
  • a szerződött támogatás összege, 9,93 millió Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban), 50%
  • a projekt tartalmának bemutatása:

Páli Lakatos, Szerelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

9345 Páli, Petőfi u. 38.
Pályázati azonosító: GINOP-2.1.8-17-2018-02504


„A rozsdamentes csőkorlát gyártás elindítása a Páli Lakatos Kft.-nél”

A Páli Lakatos, Szerelő és Kereskedelmi Kft 9,93 millió forint támogatást nyert a A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén c. felhívás keretében. A projekt során beszerzésre került 1 db HPS 60S hidraulikus lyukkinyomó, profilvágó gép, 1 db RSM 114 Cső és profilcsiszoló gép, és 1 db RBV12SV Csőfúrógép. A projekt teljes elszámolható költsége 19 850 474 Ft.


A GINOP-2.1.8-17 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén c. pályázati felhívás keretében a vállalkozás 9,93 millió Ft (50%) támogatást nyert. A Páli Lakatos Kft-t 2009-ben alapították, az ügyvezető egyéni vállalkozásából nőtte ki magát, aki már 20 éve dolgozik a szakmában. Köszönhetően a folyamatos szakmai fejlődésnek, valamint az új és visszatérő megrendelők bizalmának, stabil, (el)ismert piaci szereplő, piacvezető cég. Tevékenységi köre széles körű, építőipari lakatos munkák mellett kovácsolt vas-, rozsdamentes-, és alumíniumkerítések, korlátok egyedi tervezését és kivitelezését, könnyűszerkezetes épületek, csarnokok építését, teljes körű kivitelezését, engedélyezési tervdokumentáció alapján az acélszerkezet gyártmánytervezését, valamint Hörmann garázskapuk beépítését, automatizálását és szaktanácsadást is végez a vállalkozás.
A fejlesztés során beszerezett eszközök a jelenlegi tevékenységek kibővülését, korszerűbbé válását, jobb minőségű termék előállítást valamint hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. A Kft legfontosabb célkitűzése a stabil, hosszú távú, eredményes gazdálkodás, a meglévő munkahelyek stabilizálása, növelése.
A pályázatírást és a projektmenedzselést a Savaria Agentura Kft végezte. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

 

  • a projektbefejezési dátuma 2019.07.03
  • projekt azonosító száma GINOP-2.1.8-17-2018-02504